Warning: Undefined array key "options" in /customers/5/2/2/dgwheels.be/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 194

DG WHEELS

Benelli Leoncino 500

6.399,00

Beschrijving :

Benelli leocino

Met meer dan 100 jaar geschiedenis en inspiratie om uit te putten, is CentroStile Benelli erin geslaagd om een van de meest geliefde motorfietsen van de fabriek in Pesaro te doen herleven: de Benelli Leoncino.

Het volledig nieuwe design met vlijmscherpe, maar harmonieuze lijnen ademt de pure emotie waar Benelli om bekendstaat.

De gloednieuwe Leoncino vertegenwoordigt een authentiek, puur designconcept dat de styling en de toegankelijkheid van het origineel moeiteloos overzet op een moderne motorfiets die een sportieve en opwindende rijervaring biedt.

Van het voorste spatbord waarop fier de leeuw van Pesaro prijkt, over de koplamp met de allernieuwste ledtechnologie, de benzinetank en het zadel: ze benadrukken stuk voor stuk de persoonlijkheid van de nieuwe benelli Leoncino

.
Kenmerkend voor Benelli is natuurlijk het prachtige stalen trellisframe.

Dat herbergt een gloednieuwe krachtbron uit Pesaro: een 500 cc vloeistofgekoelde viertakt tweecilinder.

Dit hagelnieuwe blok is soepel en responsief, met een topvermogen van 48 pk (35 kW) bij 8.500 tpm en een maximumkoppel van 45 Nm.
Er is geen twijfel mogelijk: de Benelli Leoncino is een motorfiets waarop je gezien wil worden. Hij combineert traditie, geschiedenis en passie met innovatie, modern design en dito prestaties.

Een eerbetoon aan een Italiaanse motorfietslegende. Als elegante, compacte motorfiets eist de Benelli Leoncino vandaag zijn plaats in de geschiedenis weer op.
Ruig.

Verfijnd.

Modern.

Zonder meer.
The Legend is back.

X