Warning: Undefined array key "options" in /customers/5/2/2/dgwheels.be/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 194

DG WHEELS

Benelli trk 502

6.699,00

Beschrijving :

Benelli trk 502

 

Aan boord van Benelli’s TRK 502 adventuremotor is de weg jouw ticket naar vrijheid.

Of je nu in de stad rijdt of het hinterland verkent, de Benelli TRK is de perfecte reisgezel.

Met zijn comfortabele zithouding, indrukwekkende windbescherming, competente vering, en natuurlijk de krachtige tweecilinder wordt elke dag in een nieuw avontuur, zodat jij onbegrensd nieuwe werelden kunt ontdekken.

De gloednieuwe 500cc vloeistofgekoelde viertakt tweecilinder huist in een kenmerkend Benelli stalen trellisframe en is voorzien van elektronische injectie, bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder.

Een maximumvermogen van 48 pk bij 8.500 t.p.m. en 45 Nm koppel bij 4.500 t.p.m. garanderen een perfect responsief blok in alle omstandigheden.

De vering biedt zowel rijder als passagier maximaal comfort, dankzij een instelbare UPSD vooraan en een monoshock achteraan.

En ook de remprestaties zijn indrukwekkend: zwevende tweezuigerremklauwen grijpen vooraan in op dubbele 320 mm remschijven, achteraan bijt een tweezuigerklauw zich vast in een 260 mm remschijf. Stabiliteit, veiligheid en precisie, dat zijn de sleutelwoorden voor deze nieuwe Benelli TRK 502. Stap op, en maak dat je wegkomt.

Verkrijgbaar vanaf € 6.399 (aanbevolen verkoopprijs vanaf januari 2018, 21% BTW inbegrepen).

Kleuren wit en zwart

X